coating auto

Wiki Article

Is het beschamend als je in je auto stapt? Wij wassen je honda van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Sneeuw doet je mazda weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na veel buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, wij brengen die schitterende gloed weer terug. De gelakte laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Met alleen de beste autowax te gebruiken en de meeste liefde krijg je de Mazda weer in schitterende staat terug. Zie op onze website enkele voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai blinkende bolide voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Een hele bos krasjes in je lak die je liever niet ziet. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je Toyota af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En vanzelf sprekend die kleur, volstrekt opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een voertuig? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van dat is wel erg aanlokkelijk? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw auto er net zo uit zien, zal dat niet helemaal geweldig zijn? Glascoating is een niet opvallende laag over de huidige autolak heen, door dit blijft je auto jaren lang extra beschermd. Voordat de glas-coating kan worden gepoetst behoort de bolide eerst zorgvuldig gepoetst te zijn wilt de gel blijven zitten. Na deze glascoating valt het viezigheid en regenwater er zo van af, je bolide blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je de binnenkant van je auto laten vernieuwen zodat deze aantrekkelijk is om in te vertoeven? Wij maken werk van het gehele auto interieur, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Als je de auto al een geruime tijd hebt is deze een stuk vuiler als dat je zal willen. En wie wilt er nu in een smerige omgeving zitten. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Bmw net bij de dealer had opgehaald? Alle ongewenste geuren die het interieur rijk is pakken we aan zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je voertuig van binnen en buiten schoon. Neem als voorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Ook bestaat er een optie om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze dienstverlening aan voor alle mensen met een auto of bus. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanraden bij onder andere je tante. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze site een bezoekje zodat je nog veel meer inlichtingen kan verkrijgen.

Jouw heilige koe staat maar beslagen op de oprit? Laat je bolide door ons mooi poetsen. Iets dat je auto kleurloos doet lijken komt door sneeuw, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Na lange tijd buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen probleem, wij brengen die website wonderbaarlijke glorie weer terug. Voor de mooiste uitslag zullen we de bovenste laag weer als van ouds maken. Ons personeel is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze gebruiken de beste producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze webpagina. Binnenkort staat er dan weer een fraai stralende automobiel voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Dit is je vast niet bespaard gebleven, dan ben je een stukje aan het rijden en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is een onaangenaam ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om je auto dan weer compleet zonder krassen te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer compleet onzichtbaar. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Heb je wel jezelf lopen vergapen aan die glimmende kleuren van een auto? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw Bmw er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glas-coating is een transparante laag over de huidige autolak heen, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Iets dat wel een must is, is dat de vierwieler eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Na deze nano-coating valt het vuil en waterdruppels er probleemloos van af, je heilige koe blijft helemaal droog.

Tevens de binnenkant van je vierwieler kunnen we totaal zuiveren zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Lederen stoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo brandschoon of als je net de sleutels hebt gehad. Waar is het binnenkant laten schoonmaken voor nodig? Na verloop van tijd is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als in het begin. Als je je vader gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. De stoffen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Bmw aangenaam geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. We gaan niet overheersen met een nieuwe prettig ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer lekker geurt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je auto van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We zouden het grandioos vinden als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je nichtje. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Probeer ons maar eens uit, we stellen je niet te leur.

Report this wiki page